• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Magazin
  • Ekonomi
  • Emlak Gayrimenkul
  • Politika
  • YEREL GÜNDEM
  • Sağlık
  • Spor
  • Astroloji
  • Günün Karesi Yaşam Kültür-Sanat Teknoloji Eğitim Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
11:56
Motorine büyük indirim geliyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 'Bunlar inanılmaz korkunçlar tamamen büyük bir iftira'
Gündem
Yayınlanma: 19 Mart 2025 - 10:51

'Bunlar inanılmaz korkunçlar tamamen büyük bir iftira'

'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu "Böyle bir şeye gülünür sadece. Olamaz, olamaz böyle bir şey. Bunlar inanılmaz korkunçlar. Tamamen büyük bir iftira" dedi. Oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ise "Adalet gelecek ve insanlar adaletin kendisinden korkacaklar" ifadelerini kullandı.

Gündem
19 Mart 2025 - 10:51
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
'Bunlar inanılmaz korkunçlar tamamen büyük bir iftira'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu gözaltı sonrası NOW TV'ye gelişmelere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dilek İmamoğlu, şunları söyledi; "Sabah sahurdan hemen önce geldi ekipler. Biz tabi Ekrem Bey'in hazırlanma süreci, kızım evdeydi biliyorsunuz 13 yaşında bir kızım var. Bugün her şeye rağmen onu evde tutamadım ve 'Ben okuluma gideceğim hayatıma devam edeceğim anne' dedi. Onu hazırladım okula yolladım. Ekrem bey hazırlıklarını yaptı. Gelen arkadaşlar onların hepsine buradan tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsi çok kibar, nazik bir şekilde görevlerini yerine getirdiler. Onlar da görevlerini tamamladılar. 7.30 gibi evden ayrıldılar."

"ARTIK HER ŞEYİ BEKLİYOR BİR HALE GELDİK"

İmamoğlu, "Ekrem beye operasyonun bir gerekçesini açıkladılar mı bir şey anlattılar mı?" sorusuna, "Ekrem bey ile konuştular, avukatı ile birlikte ben o süreci çok ayrıntılı bilmiyorum ama zaten ortada dolanan bir sürü kirli bilgiler herhalde onlarla birlikte bilemiyorum ama avukatı ile birlikte konuştular" diyerek yanıtladı. "Dün yoğun bir gündü. Diplomanın iptali açıklandı. Öncesinde bunlara dair bir değerlendirmeniz oldu mu? Bekliyor muydunuz böyle bir operasyon?" sorusuna Dilek İmamoğlu, şöyle yanıtı verdi; "Artık her şeyi bekliyor bir hale geldik. Dün diploma iptal edildi. Usulsüz bir şekilde, usulsüz bir işlem yapıldı. Usulsüz yapılan işlemde usulsüz yapıldı. Çok enteresan günlerden geçiyoruz. Çok korkunç. Bir kere diplomanın iptali usulsüz böyle bir şey mümkün değil. Bugün dünyada kime sorarsanız sorun böyle bir şeyin mümkün olmayacağını hepimiz, sokaktaki çocuk bile söyler bunu. Bekliyor muyduk böyle bir süreç? Yani siz hani kendi vicdanınıza sorarsanız 'yok arkadaş bu kadar olmaz'. Kağıt üstünde hala bir hukuk ülkesiyiz ne kadar çalışmasa da hukuk ülkesiyiz. 'Olmaz diyorsunuz' ama bir bakıyorsunuz yaşıyorsunuz. Bu sabah olanlar da onlardan bir tanesi. Önce içeriye ifadeye alıyorlar. Delil oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu da avukatlar çok iyi bir şekilde anlatacaktır daha sonrasında."

"BİR SÜRÜ KİRLİ BİLGİ DOLANIYOR"

Başsavcılığın gözaltına ilişkin yaptığı açıklama hakkında değerlendirmesi sorulan Dilek İmamoğlu, "Böyle bir şeye gülünür sadece. Böyle bir şey elbette mümkün değil. Olamaz, olamaz böyle bir şey. Sadece gülünür. Bir sürü kirli bilgi dolanıyor. Hepimiz sosyal medyayı takip ediyoruz. 20 gündür üç beş kişi sosyal medyanın altını üstüne getirdi. Bunlar inanılmaz korkunçlar. Tamamen büyük bir iftira. Zaten her şey ortaya çıkacak" dedi.

"EKREM KENDİNİ MİLLETİNE EMANET EDİYOR"

"Giderken bir mesajı oldu mu? Kamuoyuyla paylaşmanız için bir mesajı var mıydı?" sorusuna Dilek İmamoğlu, şu yanıtı verdi; "Hayır bizim birbirimizden sakladığımız, insanlardan sakladığımız, çalışma arkadaşlarımızdan sakladığımız hiçbir şeyimiz yok ki. Her şeyi hepimiz biliyoruz çünkü şeffafız, şeffaf yaşıyoruz. Ekrem bey kendini bu kadar şeffaf olduğu için ve biz hayatımızı ortada yaşadığımız için kendimizi, Ekrem bizi, biz Ekrem'i halkına ve kendine emanet ediyor. Kendini milletine emanet ediyor. Millet bunun hesabını gün gelecek soracak bunu herkes de biliyor. Çünkü bu kadar adaletsizliğin ve hukuksuzluğun karşısında hiç kimse susmayacak."

"ADALET GELECEK VE İNSANLAR ADALETİN KENDİSİNDEN KORKACAKLAR"

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu, "kelimeler kifayetsiz" diyerek, yaşananlara ilişkin şunları söyledi; "Bilmiyorum kelimeler kifayetsiz işte. Sabahın köründe telefonum aranarak uyanıyorum. İnternete giremiyorum, sosyal medyadaki hiçbir şeyden haberim yok. Arabamla geliyorum buraya yolun başında Fener Türbesi sokağın başına arabamı park ediyorum. Koşarak aşağıya iniyorum. Bir sürü kolluk kuvveti. Şimdi diyorum ki terörist mi almaya geldiniz siz ya. Bu adam ülkesi için savaşan, arkasında ülkesi için elinden gelen her şeyi yapan, başka alanlarda, başka kulvarlarda en iyisi olmaya çalışan bir aile var ve elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bir terörist alır gibi şafak vakti sabahın köründe geliyorsunuz bu ülkeyi belki de ileride yöneteceğini bildiğiniz bir insanı geliyorsunuz evinden alıyorsunuz. Dün diploma kararı, usulsüz bir karar. Ne söyleyebilirim ki yani bu şeytanlıktan başka bir şey değil. Devran dönecek ve insanlar Ekrem İmamoğlu'ndan korkmayacaklar. Adalet adaletten korkacaklar günün sonunda. Adalet gelecek ve insanlar adaletin kendisinden korkacaklar."

 

Kaynak:Haberler.com 

# Dilek İmamoğlu# Ekrem İmamoğlu
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
e-Devlet’te mutlaka kontrol edin: Adınıza kayıtlı hat, araç, taşınmaz ve şirket bilgileri tek ekranda
e-Devlet’te mutlaka kontrol edin: Adınıza kayıtlı hat, araç, taşınmaz ve şirket bilgileri tek ekranda
264 eski milletvekili istifa ederek Yeni Parti’ye destek açıkladı
264 eski milletvekili istifa ederek Yeni Parti’ye destek açıkladı
CHP’nin kurultay dosyasında Yargıtay aşaması başladı
CHP’nin kurultay dosyasında Yargıtay aşaması başladı
Ahbap soruşturması genişliyor
Ahbap soruşturması genişliyor
Son Haberler
Husiler 3 Suudi petrol tankerini hedef aldıklarını açıkladı
Husiler 3 Suudi petrol tankerini hedef aldıklarını açıkladı
Brent yeniden 90 dolar bandına indi
Brent yeniden 90 dolar bandına indi
e-Devlet’te mutlaka kontrol edin: Adınıza kayıtlı hat, araç, taşınmaz ve şirket bilgileri tek ekranda
e-Devlet’te mutlaka kontrol edin: Adınıza kayıtlı hat, araç, taşınmaz...
264 eski milletvekili istifa ederek Yeni Parti’ye destek açıkladı
264 eski milletvekili istifa ederek Yeni Parti’ye destek açıkladı
CHP’nin kurultay dosyasında Yargıtay aşaması başladı
CHP’nin kurultay dosyasında Yargıtay aşaması başladı
İstanbul'da bazı metro istasyonları kapatıldı
İstanbul'da bazı metro istasyonları kapatıldı

Ana Sayfa
Gündem
Magazin
Ekonomi
Emlak Gayrimenkul
Politika
YEREL GÜNDEM
Sağlık
Spor
Astroloji
Günün Karesi
Yaşam
Kültür-Sanat
Teknoloji
Eğitim
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.